FolketingetLouise Louring, Venstre i Odders lokale folketingskandidat 2022 - i dag


Jeg hedder Louise Louring, og jeg bor i en nybygget villa i den sydligste del af Aarhus kommune, grænsende op mod kommunegrænsen til Odder, med min mand og to børn. Til dagligt varetager jeg, ud over mit job som jurist i det private erhvervsliv, mit politiske hverv i landets andenstørste kommune, nemlig Aarhus byråd. 

Her har jeg i den tidligere byrådsperiode siddet i økonomiudvalget og jeg sidder nu i Børne- og Ungeudvalget samt Sundhed og Omsorg, hvor jeg er ordfører for begge områder. 

Derfor er jeg nu solidt rustet til at stille op som folketingsmedlem på vegne af hele Østjylland, og jeg er erfaren i både valgkampe, politiske forhandlinger lige som jeg er stærkt optaget af de konsekvenser, som de beslutninger, vi både som kommune, region og stat træffer. For den slags har både positive og negative konsekvenser for både virksomheder og for borgere, så derfor er det både spændende og vigtigt, når det faktisk rammer os ude i virkeligheden. 

Odder:
Som beskrevet bor jeg med familien ned til Odder kommunegrænse, derfor tager jeg med mine to piger utroligt ofte til odder, da de elsker svømmehallen, letbaneturen (eller cykelturen om sommeren) og den dejlige Rosensgade med en fantastisk legetøjsbutik! Da vi flyttede til Malling måtte jeg straks prøve al den sushi, pizza, italienske delikatesser og andre madsteder, som Odder kunne byde på, for det er simpelthen så dejlig en by, som vi har meget stor glæde af - faktisk langt mere benyttet end Aarhus. Jeg har lagt mærke til, at folk i Odder altid hilser, så når vi besøger Kvickly, er det også altid det helt store smil, jeg har med derfra.

Folketingsmedlem


Venstres nye Folketingskandidat vil snarest blive annonceret her.

Kom til opstillingsmøde d. 7.september kl. 19.30 i Gjesing Forsamlingshus. Alle medlemmer er velkomne.

LÆS MERE