Jan Christensen

27. september 2017

Jan Christensen

Jan Christensen

SaxildE-mail: Jan Christensen
Telefon: 30 21 32 04

Mine mærkesager

Udgangspunktet er godt og rammerne for de næste 4 år er på plads med et bredt forlig omkring budgettet.

Jeg er parat til at skifte cykelsadlen ud med ”taburetten”, hvis jeg får den fornødne opbakning, når stemmesedlerne er optalt efter den 21. november.

Jeg vil udfordre status quo og stilles ikke med, at vi ikke udvikler tingene og gør det ”lidt” bedre i morgen.

 • Det gode liv og den aktive kommune

  Jeg vil sætte fart på Odder kommune som et sted med høj puls at bo i. Vi skal have vores eget MTB spor i skoven, vi skal have et kampsport center og vi skal prioritere en natursti fra Odder og hele vejen til Norsminde langs den slyngende å ud gennem Naturreservatet. Der skal være let adgang til den smukke natur, uanset om det er på cykel, eller i vandresko eller løbesko.

  Vi skal støtte og være med til at skabe rammerne omkring nye arrangementer i Odder. Det kan være sammen med Spektrum eller sammen med nogen af kommunens mange foreninger. Vi skal have flere begivenheder til Odder til stor gavn for detailhandlen og byens hoteller og restauranter.

  Det skal ikke kun være fedt at være skoleelev eller pensionist i Odder, vi skal skabe rammer for det gode og aktive liv for alle i Odder.

 • Detailhandlen er et stort aktiv for byen 

  Vi kan være stole af vores udvalg af specialforretninger i Odder, hvor mange af landets bedste kæder er repræsenteret, men rammerne omkring torvet i byen er uacceptable, der skal ske handling og forvandling. Vi skal have løftet torvet til noget vi kan være bekendt og stolte af.

  Jo mere vi kan samle omkring midtbyen af udvalgsbutikker, jo mere trafik og liv får vi i hjertet i Odder, men Odder i nord og dagligvare butikkerne i syd, skal også naturligt være en vigtig del af byens handelsliv.

  Detailhandlen i Odder beskæftiger mange mennesker, der bor i og omkring Odder, så det er hjælp til selv hjælp, at vi som kommune gør en særlig indsats for vores lokale handelsliv.

 • Let banen er også for dem der bor uden for Odder   

  Det skal være let at komme til letbanen også for dem som bor uden for Odder by. Jeg vil kæmpe for gode busforbindelser og cykelstier til Odder og for gode p-forhold omkring stoppestederne i byen.

  Det skal også i fremtiden være muligt, at cykle de knap 4 kilometer fra Rude til byskiltet i Odder på en sikker cykelsti. Det kan sagtens være som et tillæg til den allerede eksisterende vej. Det betyder en meget mere trafiksikker skolevej for de elever der bor i Nølev og skal til Saksild skole og det betyder en sikker skolevej for de mange der cykler i Skole fra Saxild, Rude og Nølev og ind til Odder.
  Sidst med ikke mindst, vil cykelstien være en sikker vej, for de mange der vælger at cykle til letbanen, for at komme i skole eller på arbejde i Aarhus.


civil status

 • Født:  1966
 • Gift med Dorthe
 • Stilling: Kædechef/Retailchef
 • Har 3 børn:

  Caroline på 21 der er udeboende
  Alberte 17 år der er hjemmeboende og går på gymnasiet
  William 10 år der er hjemmeboende og går på Saxild skole


Politisk CV

 • Medlem af Venstre i Odder
 • Bestyrelsesposter:
  Tidligere formand for Odder IGF Fodbold
  Tidligere bestyrelsesmedlem i "Køb Odder"
 • Frivilligt ulønnet arbejde:
  Fundraiser for Scleroseforeningen

 • Find mig på Facebook